• 当前位置:首页  师资队伍  专业课教师
  • 吴文劲

新闻来源:国际教育学院发布时间:2017-09-26浏览次数:287 【字体:

吴文劲,经济学博士,副教授,湖北省碳排放权交易协同创新中心(培育)兼职研究员。校级优质课程“外贸函电”负责人,具有较丰富的双语和国际化课程教学经验,一直从事“经济学”、“外贸函电”和“专业英语听说”等双语或国际化课程教学。纽约城市大学访学3月,发表英语文章12篇。

Wenjing Wu, Ph.D. of economics, vice professor of Hubei University of Economics and part time researcher of Center of Hubei Cooperative Innovation for Emission of Trading System. Wenjing Wu has been teaching bilingual or English courses, including EconomicsInternational Correspondence and Communication, Cambridge BEC English, International Business, Business Listening and Speaking, etc.. She has been a visiting scholar in New York City University for 3 monthsShe has published 12 English papers till now.