• 当前位置:首页  师资队伍  专业课教师
  • 郑绪涛

新闻来源:国际教育学院发布时间:2019-05-07浏览次数:43 【字体:

郑绪涛,男,副教授,经济学博士。主要研究方向为国际技术溢出与经济增长,主要讲授《国际贸易学》、《国际投资》、《国际经济学》、《跨国公司管理》等专业核心课程。今年来,公开发表论文20余篇,出版20万余字专著2部,主持完成教育部人文社科青年项目1项,作为核心成员参与国家级、省部级、教育厅科研项目6项。

Zheng Xutao, man ,associate Professor, Doctor of EconomicsMain research directions:international technology spillover and economic growth, Main Courses:Core Courses in International Trade,International Investment, International Economics, Multinational Corporations Management. published more than 20 papers and 2 monographs with more 200,000 words, residing over and completing a project of Humanities and Social Sciences youth of the Ministry of Education, Participate in 6 scientific research projects of national, provincial, ministerial and educational project.