• 当前位置:首页  师资队伍  专业课教师
  • 李方智

新闻来源:国际教育学院发布时间:2019-05-07浏览次数:43 【字体:

李方智,男,现为湖北经济学院讲师。美国纽约市立大学经济研究所博士。主要讲授《货币金融学》、《国际金融》、《国际投资》等课程。主要专注于财务策略、财金计量、管理经济、投资策略等领域研究

Li, Fangjhy male, is currently a lecturer at the School of Finance, Hubei University of Economics. He got his Ph. D. degree from the City University of New York, USA. He mainly teaches courses such as "Monetary Finance", "International Finance" and "International Investment". He mainly focused on financial strategy, financial measurement, management economy, investment strategy and other fields also.