• 当前位置:首页  师资队伍  专业课教师
  • 李方静

新闻来源:国际教育学院发布时间:2019-05-08浏览次数:44 【字体:

李方静,男,经济学博士。2015年毕业于东南大学国际贸易专业,获得经济学博士学位。现为湖北经济学院工商管理学院讲师,主要讲授《WTO概论》、《国际贸易》、《国际商务》等课程。已在CSSCI期刊上发表多篇学术论文,同时参与多项国家社会科学基金项目。

Li Fangjing, male, doctor of economics. Graduated from Southeast University with major in international trade in 2015 and received Ph.D. in economics. Now being a lecturer in the School of Business and Administration in Hubei University of Economics, mainly teaches courses including "WTO Introduction", "International Trade" and "International Business". Already has published a number of academic papers in the CSSCI journals, while take participated in a number of national social science fund projects.