• 当前位置:首页  师资队伍  专业课教师
  • 王艳

新闻来源:国际教育学院发布时间:2019-05-08浏览次数:51 【字体:

王艳,华中师范大学语言所英汉对比语言学专业在读博士,研究方向为英汉对比语言学。主要讲授英语专业类课程,教学效果优秀。2013年获首届“外教社杯”全国高校英语写作大赛湖北省指导老师一等奖;指导学生多次获省级学科竞赛大奖。在过去的五年里,主持和参与省部级课题近1余项,发表论文10余篇,参编教材2部。

Wang Yan

Studying contrastive linguistics between English and Chinese in Huazhong Normal University for PhD, she excels in teaching for English majors. She has won excellent teaching award many times. And in 2013 she got the first prize coach award in the Hubei provincial final of FLTRP Cup English writing contests. During the past five years, she has presided and participated in more than ten provincial research projectspublishing more than 10 articles and participating in compiling two textbooks.