• 当前位置:首页  师资队伍  专业课教师
  • 杨春燕

新闻来源:国际教育学院发布时间:2019-05-08浏览次数:39 【字体:

杨春燕,教授,研究方向为跨文化交际学、教育学。主要教学任务为研究生公共英语教学和英语专业课程教学。在《湖北社科》、《湖北教育学院学报》等期刊发表关于英语教学、跨文化交际研究等文章近40篇,主编、参编教材(国家规划教材)、词典等5部,主持或参与省部级、校级课题近10项,曾多次获得湖北经济学院优秀教学奖、课堂教学质量评价优秀等荣誉。

Yang Chunyan  Professor. Her research interest is cross-cultural communication and foreign language education. She mainly teaches graduate students and students of English majors. She has published over 40 papers about foreign language teaching and cross-cultural communication in academic journals like Hubei Social Science and Hubei Education Institute Academic Journal. She has compiled 5 textbooks and dictionaries as the chief editor or editor, and presided over and participated 10 research projects. She was awarded with many awards such as “Excellence in Teaching” and “Excellence in Classroom Teaching Quality”.