• 当前位置:首页  师资队伍  专业课教师
  • 周雷

新闻来源:国际教育学院发布时间:2019-05-08浏览次数:57 【字体:

周雷,中南民族大学硕士研究生,研究方向语用学、话语分析。主要讲授英语专业类课程,教学效果良好,多次获优秀教学质量奖。指导学生多次获省级学科竞赛大奖,主持省厅级教、科研项目两项,参与省厅级项目4项,主编、参编教材2部,发表论文20余篇.

Zhou Lei

Having graduated from South-central University for Nationalities, Zhou Lei specializes in Pragmatics and Discourse Analysis as his study field, and teaches English courses for English majors. He has chaired two research programs funded by Hubei Provincial Government, and participated four. He has also written more than twenty articles published in the provincial magazines, and compiled two books as major editor or deputy editor.